Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal extern

West Ham United, in pericol

Echipa din primul esalon englezesc de fotbal, West Ham United, este acuzata ca a incalcat regulamentul Premier Leagur in cazul achizitionarii fotbalistilor argentinieni Carlos Tevez si Javier Mascherano.

Daca va fi gasita vinovata, formatia aflata pe penultimul loc in clasament va fi depunctata. Conducatorii „ciocanarilor” sint acuzati ca „au ascuns in mod deliberat informatii” privind clauzele acestor transferuri. Contractele celor doi jucatori, achizitionati de la echipa braziliana Corinthians, ar fi fost detinute de o terta parte, societatea britanica Media Sport Investment, lucru interzis de regulamentul Premier League. Responsabilii clubului londonez, care au la dispozitie 14 zile pentru a raspunde acestor acuzatii, au anuntat ca intentioneaza „sa se apere cu vigoare”.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: