Wenger neaga despartirea de Arsenal

Antrenorul formatii engleze Arsenal Londra, Arsene Wenger, a negat speculatiile din presa cu privire la o posibila plecare a sa de la echipa, sustinand ca isi ca duce pana la sfarsit actualul contract, care ii expira in 2008.

„Mai am un an de contract cu Arsenal şi cu siguranta sezonul viitor voi antrena aici. Niciodata in toata cariera mea nu am rupt o intelegere inainte de termen şi nu o voi face nici acum. In vara viitoare voi purta negocieri cu conducerea grupului şi voi vedea daca voi mai ramane sau nu”, a declarat managerul francez.

Antrenorul francez crede ca echipa sa poate recaştiga suprematia in Premier, fiind increzator in valoarea lotului de care dispune. „Nu este niciun motiv de panica. Am terminat pe locul patru sezonul trecut, la egalitate de puncte cu Liverpool (n.r ocupanta locului trei), dar avem o echipa tanara, care are potential şi cred ca ne vom descurca şi mai bine sezonul acesta. Vom aduce jucatori noi numai daca sunt foarte valoroşi”, a declarat Arsene Wenger.

Arsene Wenger a venit la Arsenal in 1996 şi a caştigat cu gruparea londoneza trei titluri de campioana a Angliei, patru Cupe şi patru Supercupe, disputind o finala de Cupa UEFA, in 2000, pierduta in fata lui Galatasaray, şi una de Liga Campionilor, pierduta in 2006 contra Barcelonei.