Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

”Vrem locul trei in grupele Ligii si titlul de campioana”

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, duminică, agenţiei NewsIn, că lotul formaţiei pregătite de Ioan Andone este mult mai valoros decât în sezonul trecut şi, în cazul în care s-ar forma două echipe, una ar lua titlul de campioană, iar cealalta ar ocupa un loc de Cupa UEFA.

Am făcut o pregătire de vară foarte bună, eficientă care ne va ajuta în noul sezon. CFR Cluj nu are niciun minus în acest moment, este mult mai puternică decât în campionatul trecut şi sunt sigur că vom lua din nou titlul. Am făcut şi câteva achiziţii foarte bune, care au creat o concurenţă foarte bună pe posturi. Pot spune că avem două echipe în acest moment. Dacă le-am înscrie pe amândouă în campionat, una ar luat titlul, iar celalaltă ar termina pe locurile 3-5, a spus Mureşan.”Obiectivul principal este campionatul”


Oficialul clujean susţine că principalul obiectiv al elevilor lui Ioan Andone pentru noul sezon este câştigarea campionatului. Pe noi ne interesează cel mai mult să luăm din nou titlul, iar apoi restul competiţiilor. În Liga Campionilor vrem să facem o figură frumoasă, să terminăm măcar pe locul trei şi să ajungem în primăvara europeană. Acolo va fi foarte greu, dar vom face tot posibilul pentru a lua puncte, a afirmat acesta.


5 milioane de euro cheltuiti pe transferuri


Mureşan s-a declarat încântat de transferurile efectuate de CFR în această vară. Am luat numai fotbalişti de valoare, care aduc un plus echipei. Toţi m-au impresionat, a crescut foarte mult concurenţa. Am cheltuit aproape cinci milioane de euro pe transferuri, iar dacă nu trebuia să renovăm stadionul, am fi cheltuit mult mai mult. CFR Cluj va lua sigur titlul şi în campionatul viitor, a mai spus Mureşan.Unele „vedete” vor ajuta CFR II sa promoveze


Preşedintele lui CFR a explicat şi situaţia suedezului Dorsin, dar şi a fotbaliştilor trimişi la echipa a doua a clubului, Fredy, Amoreirinha şi Sandberg. Dorsin e jucătorul nostru. Trebuie să vină la Cluj să discutăm situaţia lui, dar oricum nu mai are loc la prima echipă. Sunt prea mulţi jucători şi e greu să antrenezi atâţia. Dacă nu îşi găseşte echipă, atunci va juca la echipa secundă, în liga a treia. La fel şi Amoreirinha, Sandberg şi Fredy. Probabil vor ajuta CFR II să promoveze în liga secundă, ceea ce cred că se va şi întâmpla. Acesta este obiectivul echipei, a conchis conducătorul campioanei.

Citeste mai multe!