Te asteptam si pe retelel sociale

Gambling

Vrei să câștigi mai des biletul zilei? Uite ce ai de făcut!

Dacă îți place să joci biletul zilei însă nu prea reușești să câștigi prea des la pariuri sportive este clar că trebuie să schimbi ceva la felul în care joci. Ei bine, nu te vom lasă la greu, așa că îți vom și spune ce ai de făcut, pentru că am stat de vorbă cu specialiștii din cadrul celei mai mari și mai active comunități de pariori de la noi din țară.

1. Stabilește-ți bugetul lunar și miza biletelor

Specialiștii ne recomandă să nu investim mai mult de 10% din veniturile noastre lunare în pariuri. Așadar, dacă te poți lipsi de acei 10% din salariul tău fără nici un fel de problemă și chiar îți asumi faptul că îi vei pierde pentru a te distra, înseamnă că ești un parior responsabil. Să nu cumva să faci însă greșeala de a juca bani pe care nu îți permiți să-i pierzi!

Dacă salariul tău este de 2.200 RON, înseamnă că-ți vei putea alimenta contul de pariuri sportive online cu 220 RON în fiecare lună. Acum, trebuie să te gândești care este frecvența cu care vrei să joci la pariuri. Spre exemplu, dacă ai vrea să joci un bilet pe zi, împarți banca lunară la numărul de zile pe care îl are luna respectivă și afli care va fi miza ta fixă în acea lună: 220/30 = 7.3 RON.

Păstrează miza constantă. Nu vei mai sta la mâna norocului, pentru că nu va mai conta care vor fi zilele câștigătoare (cele în care pariai 5 RON sau 30 RON pe bilet?!) și te vei putea abține mai bine atunci când îți va veni să joci la recuperare.

La începutul următoarei luni, poți realimenta și reface calculul mizei dacă dorești, sau pur și simplu poți continua cu miza aleasă inițial până la sfârșitul sezonului.

2. Nu adăuga mai mult de 5 selecții pe bilet și joacă cote realiste

Nu viza îmbogățirea rapidă pentru că nu vei ajunge nicăieri. Să joci bilete cu 10, 15 sau chiar 20 de pronosticuri este ca și cum ai juca la bingo sau la loto.

Dacă vrei să câștigi mai des la biletul zilei trebuie neapărat să reduci numărul selecțiilor pe care le adaugi pe un bilet. Șansele ca un bilet să fie câștigător scad dramatic cu fiecare selecție adăugată, așa că încearcă să te mulțumești cu puțin. Important este să câștigi mai mult decât pierzi… nu?

Cunoscătorii nu adaugă mai mult de 3-4 pronosticuri pe bilet, iar atunci când aleg să joace pariuri în acumulator se asigură că au selectat cu atenție pariuri care au o probabilitate foarte mare de reușită. Acest lucru ne indică faptul că trebuie să evităm soliștii și să jucăm pariuri cu șansă dublă, handicapuri asiatice sau pariuri pe totaluri de goluri ceva mai sigure.

3. Înregistrează-te la mai multe case de pariuri sportive online

Jucând la pariuri online nu vei mai risca să nu apuci să pariezi biletul pentru că ai altceva de făcut sau pentru că ești blocat în trafic sau pentru că trebuie să stai la coadă la ghișeu. Dacă pariezi online, vei putea să pariezi biletul zilei fie că ești acasă, la serviciu, pe drum, fie că este zi sau noapte, fie că e caniculă, viscol și așa mai departe. Poți paria online atâta timp cât dispui de un telefon mobil, de o tabletă sau de un computer și de o conexiune activă la internet.

În plus, față de toate aceste avantaje inegalabile, dacă te înregistrezi la mai multe case de pariuri online de top vei putea jucat de fiecare dată biletul la agenția care îți oferă cea mai mare cotă totală pentru acel bilet. Și mai mult decât atât, vei putea beneficia de diverse oferte speciale pe care le oferă operatorii pentru biletele multiple.

4. Nu trebuie să pariezi biletul zilei chiar în fiecare zi din an!

Vor fi zile în care nu găsești partide din campionatele pe care le urmărești sau cu sportivii pe care îi cunoști. Vor fi și zile în care nu vei avea timp suficient să analizezi meciuri sau momente în care te vei simți obosit, nervos, plictisit sau supărat. Ei bine, chiar dacă te-ai obișnuit să pariezi zi de zi, asta nu înseamnă că nu poți spune pas anumitor zile atunci când nu ești tocmai în apele tale.

De foarte multe ori, pauza nu numai că te va ajuta să eviți momentele în care simți nevoia să joci la recuperare pentru „a te răzbuna” într-un fel pe ghinionul avut la biletele precedente, ci te poate ajuta să-ți schimbi perspectiva asupra felului în care ai gândit anumite lucruri și chiar să-ți dai seama de anumite greșeli. Așadar, atunci când se ivește ocazia, mai ia câte o pauză, chiar și de o săptămână, în care să te deconectezi complet de la fenomen.

5. Nu copia orbește biletele altora, inspiră-te doar de la cei buni

Există atâtea mii de ponturi și bilete publicate zilnic pe diverse site-uri și pe rețelele de socializare încât dacă ești genul care copiază pariuri nu vei încheia niciodată cu succes această aventură. Tu trebuie să îți găsești o metodă viabil de stabilire a ponturilor și nu trebuie să te iei după alții, pentru că nu vei putea niciodată să progresezi și să deții controlul asupra pariurilor tale, chiar dacă tu ai această impresie.

Nu plăti niciodată pentru ponturi. Ceea ce poți să faci însă este să te inspiri din biletul zilei la pariuri sportive publicat de specialiștii din cadrul comunității pariorilor din România, dar și din avancronicile și ponturile individuale furnizate de către cei mai buni tipsteri de la noi din țară, care nu s-au ferit să-și prezinte rezultatele în timp real.

Citeste mai multe!