Vranjkovic si Lucian Goian, cedati la Ceahlaul

Conducerea clubului Dinamo l-a imprumutat pe fotbalistul Vojislav Vranjkovic la Ceahlaul Piatra Neamt, pentru o perioada de un an de zile. De asemenea, fundasul Lucian Goian a fost transferat definitiv la echipa de sub Pietricica.

“M-am inteles cu oficialii clubului Dinamo pentru un imprumut pe un an al lui Vranjkovic si pentru transferul definitiv al lui Goian. Intentionam sa-i propunem lui Goian un contract pe patru ani, cred ca este un fotbalist de mare viitor, iar la Ceahlaul are sansa sa joace titular”, a declarat presedintele clubului nemtean, Gheorghe Stefan.

Dinamo a incasat 120.000 de dolari din transferul lui Lucian Goian. Fundasul a ajuns la Dinamo, in vara lui 2004, de la Ceahlaul Piatra Neamt. Apoi a fost imprumutat la clubul nemtean, in vara lui 2006, dupa care a revenit la Dinamo pentru o scurta perioada si a fost imprumutat din nou in iarna la clubul de sub Pietricica.

 

 

 

 

Stiri recente

Aroganță vs. respect în tenis, cu Victor Hănescu. Cazurike Djokovici și Nadal

https://www.youtube.com/watch?v=gzImbMVRDU0&t=1089s Victor Hănescu a spus în cadrul Podcastului Business Philosophy despre atitudinea de aroganță vs. respect în tenis, analizând comportamentele...