Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal extern

Vogts inca nu a preluat nationala Nigeriei

Tehnicianul Berti Vogts trebuia sa se prezinte miercuri pentru a prelua postul de selectioner al primei reprezentative a Nigeriei, dar in cele din urma nu a mai aparut, iar federatia a explicat ca antrenorul a avut unele probleme personale.

„Nu exista nicio problema cu contractul. Banii au fost virati luni catre contul sau din Germania. El ne-a anuntat ca va intirzia”, a declarat, miercuri, un oficial al federatiei.

Presa din tara africana scrie ca Vogts, care a semnat un contract pentru patru ani la inceputul lunii februarie, si-a aminat sosirea din cauza unor probleme financiare cauzate de faptul ca nu a primit salariul in avans pentru trei luni, asa cum s-a inteles initial cu NFA. El s-a inteles pentru suma de 50.000 de dolari pe luna, iar oficialii i-au platit salariul in cele din urma.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: