Vlad Munteanu si Sergiu Radu se indeparteaza de Cupa UEFA

0
175

Energie Cottbus, formaţia românilor Vlad Munteanu (foto) şi Sergiu Radu, a deschis etapa a 32-a din Bundesliga cu o înfrângere, 0-2 în deplasare cu Hannover 96.

Partida, dominată copios de gazde, 9-0 raportul ocaziilor de gol, a fost decisă de reuşitele lui Vinicius şi Arnold Bruggink, iar Energie pierde o şansă importantă de a se apropia de locurile de Cupa UEFA, având şanse minime să mai izbutească acest lucru în acest moment.

Hannover a jucat cu Enke – Cherundolo, Vinicius, Fahrenhorst, Tarnat – Balitsch (Zuraw), Yankov – Rozenthal (Stajner), Bruggink, Huszti (Halfar) – Hashemian, în timp ce Energie a răspuns cu Piplica – Vragel, McKenna, Mitreski, Cvitanovic – Baumgart (Ziebig), Kukielka, Rost, Skela (Shao) – Kioyo (Gunkel), Sg. Radu, românul fiind integralist cu o evoluţie modestă.

Etapa continuă în Germania cu meciuri importante în lupta pentru titlu, Bayern Munchen merge la Borussia Monchengladbach, Schalke 04 joacă cu FC Nurnberg, VFB Stuttgart cu FSV Mainz şi Werder Bremen merge la Hertha Berlin.