Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Vlad Munteanu si Sergiu Radu se indeparteaza de Cupa UEFA

Energie Cottbus, formaţia românilor Vlad Munteanu (foto) şi Sergiu Radu, a deschis etapa a 32-a din Bundesliga cu o înfrângere, 0-2 în deplasare cu Hannover 96.

Partida, dominată copios de gazde, 9-0 raportul ocaziilor de gol, a fost decisă de reuşitele lui Vinicius şi Arnold Bruggink, iar Energie pierde o şansă importantă de a se apropia de locurile de Cupa UEFA, având şanse minime să mai izbutească acest lucru în acest moment.

Hannover a jucat cu Enke – Cherundolo, Vinicius, Fahrenhorst, Tarnat – Balitsch (Zuraw), Yankov – Rozenthal (Stajner), Bruggink, Huszti (Halfar) – Hashemian, în timp ce Energie a răspuns cu Piplica – Vragel, McKenna, Mitreski, Cvitanovic – Baumgart (Ziebig), Kukielka, Rost, Skela (Shao) – Kioyo (Gunkel), Sg. Radu, românul fiind integralist cu o evoluţie modestă.

Etapa continuă în Germania cu meciuri importante în lupta pentru titlu, Bayern Munchen merge la Borussia Monchengladbach, Schalke 04 joacă cu FC Nurnberg, VFB Stuttgart cu FSV Mainz şi Werder Bremen merge la Hertha Berlin.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: