Viorel Hizo, antrenorul Ceahlaului pentru trei ani

Presedintele CA al Ceahlaului, Viorel Mestecaneanu, a confirmat luni ca a ajuns la un acord cu fostul antrenor al lui FC Vaslui, Viorel Hizo, acesta urmand sa pregateasca formatia nemteana in urmatorii trei ani. Oficialul nemtean a precizat ca actele inca nu au fost parafate, dar ca partile s-au inteles verbal asupra unui contract pe trei ani.

“Este cea mai buna solutie pentru Ceahlaul, din punctul meu de vedere. Ne cunoastem, iar eu il stiu ca pe un antrenor profesionist si foarte exigent, ceea ce ne trebuie noua in perioada urmatoare. il recomanda si rezultatele din ultima perioada, si mai ales transformarea echipei FC Vaslui dintr-una de pluton in una care s-a batut cu granzii Romaniei pentru un loc in Intertoto”, a declarat Viorel Mestecaneanu.

Acesta a mai spus ca Ceahlaul va mai transfera patru jucatori consacrati, care, impreuna cu Schumacher, venit de la FC Arges, vor forma nucleul de baza al Ceahlaului: “Campania de transferuri sa va axa, in principal pe tineri, domnului Hizo revenindu-i misiunea de a alcatui un lot competitiv pentru Liga I. Reunirea lotului a fost stabilita, in principiu, pe 19 iunie”.

Viorel Hizo va pregati pe Ceahlaul pentru a treia oara in cariera, dupa ce, cu el la timona, gruparea neamteana a reusit cea mai buna performanta din istorie, terminand pe locul 4 in sezonul 1998-1999. Cea de-a doua perioada a fost intre 2003-2004.

Stiri recente

Burcă nu mai este antrenorul echipei Dinamo

Clubul Dinamo 1948 Bucureşti a anunţat oficial încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Ovidiu Burcă. Burcă a început...