Vieri cere daune de 21 milioane de euro

Implicat şi el în scandalul telefoanelor ascultate de la Internazionale Milano, atacantul italian Christian Vieri cere daune de 21.000.000 euro atât din partea clubului cât şi din partea Telecom Italia.

În urmă cu mai multe sezoane, clubul italian Internazionale Milano, nemulţumit de evoluţia slabă a unora dintre jucători, a trecut la acţiuni mai severe printre care şi ascultarea telefoanelor.

Unul dintre cei implicaţi în acest scandal a fost şi atacantul român Adrian Mutu, cel care făcea parte din lotul lui Inter în acea perioadă şi al cărui telefon a fost de asemenea ascultat.

Dacă Mutu a anunţat că mai aşteaptă înainte de a face următorul pas, fiind nevoie şi de discuţii cu ceilalţi implicaţi, atacantul Christian Vieri şi-a făcut deja cunoştinţă intenţiile.

Fostul atacant al lui Inter şi fostul internaţional italian a anunţat că va da în judecată atât pe Internazionale Milano cât şi compania Telecom urmând ca Vieri să ceară daune uriaşe de circa 21.000.000 euro.

Vieri, actualmente la Atalanta şi fost jucător al lui Inter între 1999 şi 2005, pentru care a marcat 103 goluri în 144 de meciuri, va cere 9.000.000 de euro fostului său club şi 12.000.000 de euro companiei telefonice care a aprobat şi a ajutat în demersul de spionare al jucătorilor.

Stiri recente

Burcă nu mai este antrenorul echipei Dinamo

Clubul Dinamo 1948 Bucureşti a anunţat oficial încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Ovidiu Burcă. Burcă a început...