Te asteptam si pe retelel sociale

Liga Europa

VIDEO: Tottenham – Sevilla 2-2

Deţinătoarea trofeului, FC Sevilla, a avut multă şansă şi în dubla cu Tottenham după ce s-a chinuit şi cu Şahtior-ul lui Mircea Lucescu.

În returul cu Tottenham din Anglia, Sevilla a profitat din plin de autogolul lui Malbranque şi a avut 2-0 la pauză după o primă repriză dominată, însă în partea a doua englezii au împins jocul spre poarta lui David Cobeno şi puteau beneficia de un penalty clar la 0-2 dar Conrad Plautz a preferat să închidă ochii.

Greşeala austriacului a fost oarecum similară cu cea a luxemburghezului Alain Hamer din tur care a acordat un penalty inventat Sevilliei la 1-0 pentru Tottenham, astfel că spaniolii au beneficiat din plin de ajutorul arbitrilor care au intervenit atunci când a trebuit.
Malbranque a deschis scorul cu un autogol de kinogramă, degajare defectuoasă a unui balon moale din apropierea liniei porţii, Kanoute a făcut 2-0 după o acţiune personală de toată frumuseţea iar englezii au revenit cu două goluri din trei minute însă nu au reuşit mai mult.

Tottenham – FC Sevilla 2-2 (0-2).

Au marcat: Defoe (66), A. Lennon (68)/ Malbranque (3 autogol), Kanoute (8). Cartonaşe galbene: Dawson (32), Malbranque (35), Chimbonda (35), Defoe (90). Cartonaşe roşii: Tainio (91).

Tottenham: Robinson – Tainio, Dawson, King, Chimbonda – A. Lennon, Zokora (Defoe 66), Jenas, Malbranque – Ro. Keane, Berbatov. Antrenor: Juande Ramos.
Sevilla: David Cobeno – Hinkel, Javi Navarro, Escude, Antonio Puerta – Daniel Alves (Renato 56), Poulsen, Marti, Adriano Correia (Aitor Ocio 70) – Kanoute, Kerzhakov (Maresca 82). Antrenor: Juande Ramos.Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: