Te asteptam si pe retelel sociale

Liga Campionilor

VIDEO: Schalke 04 a eliminat FC Porto dupa loviturile de departajare

Schalke 04 s-a calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, dupa ce a invins, miercuri, in deplasare, scor 4-1 (0-0, 0-1, 0-1), dupa executarea loviturilor de departajare, formatia portugheza FC Porto, in mansa secunda a optimilor competitiei.

La finalul celor 90 de minute, scorul a fost 1-0 pentru FC Porto, care a punctat prin Lisandro Lopez ’86, la numai patru minute dupa ce a ramas in inferioritate numerica, in urma eliminarii lui Fucile.

In meciul tur, Schalke s-a impus, la Glesenkirchen, cu scorul de 1-0, astfel ca scorul general al dublei manse era egal, 1-1. In cele doua reprize de prelungire niciuna dintre cele doua formatii nu a mai marcat si s-a trecut la executarea loviturilor de la 11 metri.

La loviturile de departajare, pentru Schalke au marcat Rafinha (foto), Rakitici, Altintop si Jones. FC Porto a punctat prin Lucho Gonzalez, iar suturile lui Bruno Alves si Lisandro Lopez au fost parate de portarul Neuer.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: