Te asteptam si pe retelel sociale

Liga Europa

VIDEO: Osasuna – Sevilla 1-0

Prima mansa a semifinalei de Cupa UEFA in care s-au intilnit doua echipe din Spania, Osasuna si Sevilla, s-a incheiat cu victoria outsiderei Osasuna, scor 1-0, iar returul de peste o saptamina se anunta unul deosebit de interesant.

Aflata la un pas de disputarea primei finale de cupa europeana din istoria clubului, Osasuna a abordat cu mai multa determinare prima mansa a dublei cu Sevilla si si-a adjudecat meciul dupa un gol reusit de Soldado (foto).

Sevilla a inceput mai bine partida dar elevii lui Juande Ramos au cedat rapid initiativa astfel ca Osasuna a dominat finalul primei reprize, Milosevici si compania ratind citeva sanse bune de a deschide scorul.

A urmat un start al reprizei secunde dominat, de asemenea, de Sevilla dar gazdele au revenit rapid si in minutul 55 au dat lovitura prin fostul atacant al lui Real Madrid, Roberto Soldado, jucatorul care a finalizat cu o superba lovitura de cap o centrare venita din lovitura libera de la Punal.

Cu 25 de minute inainte de finalul timpului regulamentar meciul a fost intrerupt intr-un mod subit, centralul Eric Braamhaar parasind rapid terenul din cauza unor probleme de sanatate dar fara prea multe indicatii.

A fost o pauza fortata si confuza de circa sapte minute, perioada in care mai ales jucatorii Sevillei erau foarte aproape sa intre la vestiare dar pina la urma, intr-un final, arbitrul de rezerva, Pieter Vink, l-a inlocuit pe central din cauza unei intinderi musculare si jocul s-a reluat.

Afectati de pauza fortata, jucatorii celor doua formatii s-au reincalzit mai greu dar finalul a apartinut si el Osasunei, Sevilla parind in dese rinduri ca se gindeste deja la lupta pentru titlu si participarea in Liga Campionilor, elevii lui Juande Ramos fiind deja obisnuiti cu atmosfera unei finale de Cupa UEFA.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: