VIDEO: Leverkusen – Osasuna 0-3

0
147

Spaniolii au evoluat fără complexe împotriva unui adversar ce părea în revenire de formă dar cel mai important rol în evoluţia jocului l-a avut golul lui Cuellar care practic a turnat ciment în ghetele jucătorilor de la Leverkusen.

Cuellar a avut nevoie de mai puţin de 60 de secunde pentru a deschide scorul cu o lovitură de cap după un corner obţinut rapid de oaspeţi şi executat de David Lopez, cel care a făcut 2-0 după o centrare a lui Valdo prelungită inteligent de Miloşevic, scorul de forfait fiind stabilit de Webo, atacantul camerunez care a marcat la doar un minut de la intrarea sa pe teren cu un lob spectaculos după o pasă a aceluiaşi Miloşevic.

Cuellar a fost declarat omul meciului pe site-ul oficial UEFA, în special datorită importanţei golului său care practic a netezit drumul Osasunei spre o victorie concludentă, în timp ce eurosport.com i-a acordat cea mai mare notă din meci, 7.3, urmat îndeaproape de David Lopez, 7.1, şi Ricardo Lopez, 6.8.

Bayer Leverkusen – Osasuna 0-3 (0-1).

Au marcat: Cuellar (1), David Lopez (71), Webo (73). Cartonaşe galbene: Athirson (69)/ Juanfran (67), David Lopez (90), Corrales (93). Cartonaşe roşii:

Bayer: Adler – Castro (Athirson 69), Haggui, Juan, Babic – B. Schneider, Rolfes, Barnetta – Barbarez – Kiessling (Freier 46), Voronin. Antrenor: Michael Skibbe.
Osasuna: Ricardo Lopez – Izqueiredo, Cruchaga, Cuellar, Corrales – Juanfran (Valdo 67), Raul Garcia (Munoz 82), Dominguez, David Lopez – Soldado (Webo 72), Milosevic. Antrenor: Cuco Ziganda.