VIDEO: FC Barcelona – Deportivo La Coruna 2-1

0
183

Într-una din cele mai atractive partide din etapa a 28-a din Primera Division, FC Barcelona a învins la limită, 2-1, pe Deportivo La Coruna, şi catalanii au acum trei puncte avans faţă de FC Sevilla.

După un început mai greu de meci, catalanii au deschis scorul în ultimul minut al primei reprize, gol Messi, preluare şi şut după o diagonală a lui Ronaldinho, iar Eto’o a dublat avantajul gazdelor imediat după pauză după o altă acţiune splendidă iniţiată de Ronaldinho.

Deşi a dominat meciul, 57 % – 42 % posesia balonului, 5-1 şuturi pe spaţiul porţii, Barcelona a avut mari emoţii pe final după ce rezerva Adrian a redus din diferenţă în minutul 68 iar Super Depor a ratat o mare ocazie de a egala în prelungiri.

În acest moment Barcelona are 56 de puncte, cu trei mai mult decât Sevilla, care are o deplasare foarte dificilă la Osasuna, dar din urmă vine puternic Valencia, cea care fără Morientes a reuşit totuşi să învingă cu 3-2 pe Espanyol, goluri David Villa, Vicenta şi Angulo, respectiv Riera şi Luis Garcia.