Te asteptam si pe retelel sociale

Liga Europa

VIDEO: Espanyol Barcelona – Werder Bremen 3-0

Antrenorul lui Espanyol Barcelona, Ernesto Valverde (foto), anunta inainte meciului cu Werder Bremen ca vrea sa faca istorie si sa-si califice echipa in finala Cupei UEFA iar elevii sai i-au indeplinit deja intr-o mare masura dorinta, Espanyol zdrobind cu 3-0 formatia germana.

Desi nu straluceste in Primera Division, Espanyol Barcelona are un parcurs formidabil in Cupa UEFA si a doua echipa a Cataluniei este foarte aproape de a juca marea finala.
In prima mansa a semifinalelor, la Barcelona a venit Werder Bremen, una din fortele Germaniei, dar elevii lui Ernesto Valverde nu s-au lasat intimidati si au facut unul din cele mai bune meciuri din acest sezon.

Moises Hurtado a deschis scorul in minutul 20 cu o superba lovitura de cap dupa un corner executat scurt de Ivan De La Pena si o centrare a lui Rufete, golgeterul Pandiani a facut 2-0 imediat dupa pauza cu o noua lovitura de cap dupa un corner executat de aceasta data direct de Ivan De La Pena iar rezerva Coro a inchis meciul si a stabilit probabil soarta calificarii in ultimele minute ale primei manse cu o reluare din apropiere dupa o centrare pe jos a lui Riera.
Espanyol – Werder Bremen 3-0 iar noaptea mizerabila a nemtilor a fost completata de eliminarea portarului Wiese, cel care l-a faultat in pozitie de ultim aparator pe Raul Tamudo in minutul 58.

Citeste mai multe!