Te asteptam si pe retelel sociale

Cupa Romaniei

VIDEO/ CFR REUSESTE EVENTUL, dupa ce a castigat cu 2-1 finala cu Unirea Urziceni

CFR Cluj a reusit sa isi adauge in palmares si Cupa Romaniei, dupa ce miercuri au castigat primul campionat din istorie. Elevii lui Ioan Andone au incercat sa treaca peste euforia castigarii titlului in Liga 1, si au castigat in fata Unirii Urziceni cu 2-1, reusind astfel eventul

CFR a inceput meciul cu „vedetele” Trica, Fabbiani si Dubarbier pe banca, primii doi intrand pe teren in repriza a doua.

Scorul a fost deschis in minutul 50 de Diego Ruiz, cu un sut plasat de la 20 de metri ce nu i-a lasat nicio sansa portarului Bogdan Stelea.

Ialomitenii au reusit sa revina in joc 10 minute mai tarziu, cand Danalache reia din intoarcere de la mijlocul careului, restabilind egalitatea, 1-1.

In minutul 64 vine si golul victoriei pentru „ceferisti”, Semedo reluand din doi timpi in poarta centrarea din lovitura libera lui Manuel Jose.

2-1 la final si CFR reuseste eventul in acest an, Ioan Andone reusind cea mai mare performanta din cariera, daca punem la socoteala ca CFR Cluj va evolua direct in grupele Ligii Campionilor.

Citeste mai multe!