VIDEO: Bremen – Alkmaar 4-1

Alkmaar a fost din nou de nerecunoscut în deplasare şi Werder Bremen, una din cele mai spectaculoase echipe din cupele europene, s-a impus la scor, 4-1, pentru a-şi asigura locul dintre cele mai bune patru formaţii din Cupa UEFA.

Borowski a deschis scorul după un un-doi cu Diego, Dembele a egalat cu un şut superb de la 25 de metri şi Alkmaar a fost în semifinale pentru patru minute căci apoi a ieşit la rampă golgeterul pierdut al lui Bremen, Miroslav Klose, omul care a făcut 2-1 după o excelentă acţiune colectivă şi 3-1 cu o reluare clasică cu capul pentru ca Diego să confirme calificarea nemţilor cu o reluare din apropiere după o pasă a lui Klose.

Werder Bremen – AZ 67 Alkmaar 4-1 (2-1).

Au marcat: Borowski (16), Klose (36, 62), Diego (82)/ Dembele (32). Cartonaşe galbene: Wiese (61)/ Luirink (22), Donk (61), Schaars (65). Cartonaşe roşii:

Bremen: Wiese – Owomoyela, Pasanen, Naldo, Fritz – Frings, Vranjes, Diego, Borowski (Baumann 71) – Klose (Schindler 84), A. Hunt (Hugo Almeida 81). Antrenor: Thomas Schaaf.
Alkmaar: Waterman – De Zeeuw, Jaliens, Donk, De Cler – Jenner, Luirink (Schaars 46, Cziommer 71), Dembele, Martens – Koevermans, Arveladze (Boukhari 62). Antrenor : Louis Van Gaal.Stiri recente

Trăiește bucuria victoriei, cu pariuri online pe sporturile preferate

Din tribune, din fața televizorului sau cu ochii-n ecranul telefonului - oriunde te-ai afla ești un suporter înflăcărat al...