VIDEO: Bordeaux a castigat Cupa Ligii Frantei in fata lui Lyon

Girondins Bordeaux, una din puţinele formaţii din Franţa care pot ţine într-o oarecare măsură pasul cu Lyon, a câştigat Cupa Ligii Franţei după o finală câştigată la limită chiar în faţa lui Olypimque, 1-0.

Lyon a dominat finala Cupei Ligii Franţei cu Bordeaux, mai ales în prima repriză, când Toulalan şi Tiago au ratat ocazii uriaşe, însă cele două formaţii au intrat la pauză la egalitate, 0-0, iar Bordeaux a prins curaj după pauză.

Faubert a trecut pe lângă deschiderea scorului pentru Bordeaux în minutul 61 şi, când toată lumea se pregătea pentru prelungiri, mai ales fanii celor două echipe, Henrique a înscris în ultimul minut cu o superbă lovitură de cap după un corner executat de Micoud şi a adus victoria cu 1-0 pentru Girondins Bordeaux.

Lyon a jucat cu Vercoutre – Clerc, Squillaci, Cris, Abidal – Tiago (Wiltord 90), Toulalan, Juninho Pernambucano (Kallstrom 68) – Govou, Fred (Baroş 72), Malouda, în timp ce Bordeaux a răspuns cu Rame – Jurietti, Planus, Henrique, Wendel (Jussie 68) – Faubert, Fernando, Mavuba, Micoud – Darcheville, Chamakh (Marrange 46).