Te asteptam si pe retelel sociale

Multimedia

VIDEO: Betis Sevilla – Real Madrid 2-1

Formatia Real Madrid a fost invinsa, simbata, in deplasare, cu scorul de 2-1 (2-1), de echipa Betis Sevilla, intr-un meci din etapa a XXIV-a a campionatului Spaniei, informeaza AFP.

Golurile echipei Betis au fost inscrise de Edu ’32 si Mark Gonzalez ’36. Pentru Real Madrid a marcat Drenthe, in minutul 6.

Intr-un alt meci din campionatul spaniol, FC Sevilla a invins, in deplasare, cu scorul de 4-2, echipa Espanol Barcelona. Golurile au fost inscrise de Luis Garcia ’40, Coro ’75 pentru Espanol Barcelona, respectiv Luis Fabiano ‘6, Kanoute ’10, Poulsen ’74, Capel ’77 pentru FC Sevilla.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: