Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Victorie cu emotii pentru Bayern

Ajunsă pe un ruşinos loc patru în clasament, campioana Germaniei, Bayern Munchen, a învins cu 1-0 pe Arminia Bielefeld, gol Roy Makaay în minutul nouă, şi formaţia antrenată acum de Ottmar Hitzfeld încă mai speră la titlu.

Reuşita lui Makaay din startul partidei nu ar fi fost de ajuns dacă fundaşii centrali ai lui Bayern, Lucio şi Van Buyten, nu reuşeau să închidă perfect drumul spre poarta lui Oliver Kahn care practic nu a avut ce apăra.

în celălalt meci al zilei, FC Nurnberg s-a impus cu 2-0 pe terenul lui VFL Bochum după ce eroul Ivan Saenko a reuşit o dublă în minutele 88 şi 90.

După 21 de etape disputate din campionatul german, Schalke 04 s-a distanţat pentru moment în fruntea clasamentului cu 48 de puncte, cu şase mai mult decât Werder Bremen, şapte decât VFB Stuttgart, 11 faţă de Bayern Munchen, 25 faţă de Eintracht Frankfurt, echipa lui Albert Streit aflată pe locul 12, 26 faţă de Energie Cottbus, echipa lui Sergiu Radu şi Vlad Munteanu aflată pe locul 13, 27 faţă de FSV Mainz, echipa lui Marius Niculae aflată pe locul 14, 28 faţă de Alemmania Aachen, echipa lui Laurenţiu Reghecampf aflată pe locul 15, şi 30 faţă de codaşa clasamentului, Hamburg SV.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: