Victor Piturca: „Am semnat un contract pe doi ani cu FRF”

Antrenorul echipei nationale a Rominiei, Victor Piturca (in imagine), a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca a semnat un contract pe doi ani cu Federatia Romina de Fotbal, desi initial ar fi dorit unul pe o perioada de doua ori mai mare, insa forul condus de Mircea Sandu nu a fost de acord.

„Am semnat un contract numai pe doi ani. Daca va mai fi sa fie un nou contract vom vedea dupa preliminariile urmatoare. Foarte important este ce se va intimpla. Obiectivul este calificarea la Cupa Mondiala fara prelungirea contractului, cum era la cel precedent. Am vrut un contract pe patru ani, dar federatia nu a dorit acest lucru si s-a hotarit asa”, a precizat Piturca.

Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a explicat, intr-un comunicat publicat, duminica, pe site-ul oficial al forului romin, ca intelegerea cu Victor Piturca este valabila pina la sfirsitul anului 2009, cind se incheie preliminariile CM-2010, si se va prelungi automat in cazul obtinerii calificarii la turneul final din Africa de Sud.

Stiri recente

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor feminine de la Izvorani

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor olimpice şi naţionale feminine de la Izvorani, s-a fotografiat cu gimnastele tricolore şi...