Victor Hănescu a înregistrat încă un succes prin ”Train Like a Pro”

Victor Hănescu, alături de echipa sa, au finalizat cu succes programul ”Train like a Pro” de la Târgu Jiu. Cantonamentul de 8 zile s-a adresat copiilor cu vârste cuprinse între 8 şi 12 ani și urmărește încurajrea şi sprijinrea tinerilor jucători de tenis din România, mai pe scurt a viitorilor campioni.

Participanții de anul acesta au beneficiat de o pregătire psihică și fizică din care nu au lipsit distracția și voia bună.

”A fost un cantonament de tenis de 8 zile în cadrul căruia mi-am propus să descopăr, să antrenez şi să susţin cei mai talentaţi jucători de tenis, băieţi şi fete, cu vârsta cuprinsă între 8 şi 12 ani. Oamenii pe care i-am ales să mă susţină în acest proiect m-au pregătit atât pe teren, cât şi-n afara lui, prin tehnici care pentru România sunt, încă, o noutate. De aceea, mi s-a părut esenţial să-i am alături şi în misiunea mea de-a oferi României următoarea generaţie de campioni”, a spus Victor Hanescu.

De asemenea, în programul cantonamentului de la Târgu Jiu a fost inclusă o vizită la ansamblul monumental “Calea Eroilor”, de unde cei mici au putut admira capodoperele lui Constantin Brâncuși.

“Train Like a Pro” este un eveniment sportiv sprijinit de Aqua Carpatica și Fundația Alexandrion cu scopul promovării tinerelor talente.

Stiri recente

Ce buget are Ministerul Sportului pentru 2023! Anunțul lui Eduard Novak

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a anunţat că bugetul iniţial al ministerului pe care îl conduce va fi în 2023...