Vicepresedintele Ion Marginean a demisionat de la Ceahlaul

Vicepresedintele clubului Ceahlaul Piatra Neamt, Ion Marginean a demisionat, joi, din functie. In cererea adresata conducerii clubului Marginean a precizat ca a recurs la acest gest “din motive personale”

“Am avut o discutie cu domnul primar Gheorghe Stefan si am ajuns la concluzia ca este mai bine sa-mi prezint demisia. Am intalnit la Piatra Neamt niste oameni fantastici, de cand am fost numit in functie, pe 13.06.2006, dar din pacate, jucatorii, nu executa ordinele. Daca nu-ti realizezi ce-ti propui, nu poti sta la o echipa. Eu am fost toata viata un luptator si la Corvinul si la Dinamo. Eu sunt de acord sa ma bata orice echipa, dar fotbalistii nostri trebuiau sa moara pe teren. Nici in cele mai negre vise n-am crezut ca vom retrograda. In acest moment nu mai pot sa-l mai privesc in ochi pe domnul Stefan. Si la Arad, suporterii gazda i-au tot reprosat ca are stadion, dar nu-si poate forma o echipa competitiva”, a declarat Ion Marginean .

Stiri recente

Trăiește bucuria victoriei, cu pariuri online pe sporturile preferate

Din tribune, din fața televizorului sau cu ochii-n ecranul telefonului - oriunde te-ai afla ești un suporter înflăcărat al...