Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

Vasile Turcu: „Ne-am pus de acord, Radu Stefan merge la Lazio”

Vicepresedintele clubului Dinamo, Vasile Turcu, a declarat, luni, pentru Radio Info Pro, ca transferul fundasului Stefan Radu la gruparea italiana SS Lazio a fost realizat pentru suma de 5.400.000 de euro, jucatorul fiind insa imprumutat in prima faza pentru 1.190.000 de euro.

„Ne-am pus de acord, am semnat contractul acum. A fost o negociere foarte dura, dar e normal pentru ca e cel mai mare contract. Cei de la Lazio il cunosc foarte bine si nu au fost probleme legate de salariul lui sau contractul lui. Suntem mindri ca s-a realizat cel mai mare contract al tuturor timpurilor. El este imprumutat pina in vara pentru 1.190.000, plus TVA, iar tot contractul este de 5.400.000, cea mai mare suma platita pe un jucator romin din 1990 pina astazi”, a apreciat Turcu.

„A meritat suma asta, pentru ca el este un mare caracter si cred ca va ajunge un mare jucator, va avea un cuvint de spus in fotbalul european. Dimineata am semnat contractul in jurul orei 3:30 sau 4”, a mai declarat vicepresedintele dinamovist.

Cotidianul italian Gazzetta dello Sport, in editia de duminica, anuntase ca transferul fundasului Stefan Radu de la Dinamo la Lazio Roma va fi oficializat dupa ce vor fi puse la punct ultimele detalii ramase de stabilit in urma negocierilor de simbata seara dintre cele doua cluburi si reprezentantii jucatorului.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: