Vasile Turcu: ”Lui Rednic i se fac toate poftele”

0
138

Mulţumit de mutările pe care conducerea administrativă le-a făcut în această vară în “familia” Dinamo, Vasile Turcu crede că lui Mircea Rednic i s-a oferit tot ceea ce avea nevoie pentru a se putea impune cu trupa alb-roşie în fotbalul românesc. Fotbal care, după părerea acţionarului “cîinilor”, trebuie să fie condus în continuare de “Naşul” Sandu, cel mai potrivit om pentru funcţia de preşedinte al FRF

Dinamo in noul campionat

SportM: Domnule Turcu, care credeţi că este atuul lui Dinamo în campionatul care va începe la sfîrşitul lunii?
Vasile Turcu: În primul rînd, unitatea lotului. Sîntem o familie, şi acest lucru se va vedea în sezonul următor.

Venirile de la Dinamo si relatia cu Rednic

SportM: Credeţi că transferurile făcute în pauza competiţională sînt suficiente pentru a vă dadreptul să speraţi la titlul de campioană?
Vasile Turcu: Toţi fotbaliştii pe care i-a dorit Mircea Rednic au fost aduşi la echipă şi, în continuare, vor mai veni jucători. Consiliul de administraţie face tot posibilul să îi îndeplinească aproape orice dorinţă în materie de jucători şi condiţii de pregătire. Cred că noi, acţionarii, ne-am îndeplinit pînă acum toate obligaţiile. Vine rîndul lor.

Plecarile de la Dinamo: Niculescu si Radu Stefan

SportM: Să vorbim şi despre plecări. Îl regretaţi pe Claudiu Niculescu?
Vasile Turcu: Claudiu a fost, este şi va rămîne un simbol pentru Dinamo. Consider că la vîrsta lui trebuia să joace la o echipă care putea să îi ofere un contract mai mare, şi la cîte a făcut pentru clubul nostru merita cu prisosinţă acest transfer. Vă spun însă ceva, oricînd doreşte, noi îl aşteptăm să revină în familie.

SportM: Ok, dar Radu Ştefan este tînăr, nu cumva v-aţi grăbit cu transferul lui?
Vasile Turcu: E adevărat că este tînăr şi că era pe o pantă ascendentă, însă, dacă nu i-am fi dat drumul, probabil nu ar mai fi avut motivaţie şi s-ar fi plafonat. Una peste alta, cred că a fost o afacere bună atît pentru club, cît mai ales pentru jucător.

Conflictul cu fanii

Sport M: Aţi fost de mai multe ori contestat de fani, regretaţi că aţi intrat în fotbal?
Vasile Turcu: Nu am regretat, nu regret şi nici nu cred că voi regreta. Este adevărat că în fotbal există şi dezamăgiri, însă, sînt şi bucurii, iar la o echipă precum Dinamo ai parte mai mult de bucurii decît de momente dificile.

Continuarea interviului cu unul dintre bossi de la Dinamo, numai in numarul curent al revistei Sport Magazin!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here