Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

Vasile Turcu: Dinamo are nevoie de un stadion modern

Vicepresedintele CA al FC Dinamo, Vasile Turcu (foto), a declarat, vineri, ca lucreaza la realizarea unui proiect de amploare care are ca scop construirea unui nou stadion pentru echipa din Stefan cel Mare.

„De acum inainte, odata cu noua mea functie am si noi atributiuni. Eu ma voi ocupa exclusiv de infrastructura lui Dinamo. Vreau sa avem, in cel mai scurt timp, un stadion modern, demn de o echipa campioana. M-am angajat sa pun umarul la construirea unui nou stadion pentru Dinamo si deja caut solutii pentru a gasi fondurile necesare si, intr-un an jumatate, doi, sa fie gata. Este vorba de o investitie de milioane de euro pentru o arena europeana”, a declarat Turcu pentru NewsIn.

Intrebat cum va arata noua arena a lui Dinamo, Vasile Turcu a spus: „Nu pot da prea multe detalii pentru ca inca nu este pus totul la punct. Nici proiectul nu e finalizat, am inceput lucrul de doua zile. Vreau sa-i asigur pe suporteri ca ma voi lupta pentru ca Dinamo sa aiba o baza moderna. Pana acum au contestat conducerea si din cauza acestui fapt si e adevarat ca au avut dreptate, dar in curand vor avea si stadionul visat, eu sunt direct raspunzator pentru realizarea si finalizarea acestui proiect”.

Citeste mai multe!