Valverde: Sanse egale de calificare

Antrenorul lui Espanyol, Ernesto Valverde, s-a declarat dezamagit de rezultatul final obtinut de spanioli in meciul cu Benfica, 3-2, pentru ca echipa sa a condus cu 3-0.

“Şansele de calificare sunt 50-50. Am câştigat, dar am rămas cu un gust dulce-amar, deoarece am condus cu 3-0. Primul gol al echipei Benfica ne-a prins dormind şi nu am reuşit să reacţionăm, ceea ce a dus la al doilea gol. Sper că la Lisabona stadionul va fi plin, pentru că meciul va merita să fie văzut. Ne-am dorit să câştigăm şi am făcut-o, dar Benfica a recuperat din diferenţă pentru că are jucători mari”, a spus Valverde.

La randul sau, tehnicianul echipei Benfica, Fernando Santos, ca declarat.
“Espanol a început mai puternic şi ar fi fost bine dacă am fi fost mai concentraţi. I-am lăsat pe adversari să joace şi nu am fost suficient de agresivi în primele 45 de minute. Când am primit primul gol, ne-am pierdut calmul. Oricum, am reuşit să reacţionăm şi să jucăm bine în repriza secundă. Am marcat două goluri şi aceste reuşite sunt foarte importante pentru că din acel moment echipa s-a calmat. Am dominat după aceste goluri şi un scor de 3-3 ar fi fost mai echitabil. Dar acest sfert de finală este total deschis acum şi totul va fi decis în Portugalia. Ştiu că echipa mea are calitatea necesară pentru a trece de Espanol şi să ajungă departe în competiţie”, a precizat Santos.

Stiri recente

Perfecționism în gimnastică, cu Andrei Muntean – Podcast Business Philosophy

https://www.youtube.com/watch?v=wKRFlSE85Kk&t=2659s Podcastul Business Philosophy l-a avut ca invitat pe Andrei Muntean, singurul gimnast român calificat la Jocurile Olimpice de la...