Vali Badea: Nu am facut altceva decat sa ma apar

0
95

Atacantul Stelei, Valentin Badea, acuzat ca ar fi agresat fizic un suporter al echipei Rapid, inainte de meciul direct dintre cele doua echipe, de duminica seara, a povestit filmul evenimentelor pe site-ul oficial al echipei din Ghencea.

“Vreau sa incep prin a spune ca s-au scris prea multe neadevaruri despre mine si tin sa mentionez ca aceasta declaratie este aceeasi pe care am dat-o si la organele de cercetare competente. Cand am aflat ca nu sunt in lot pentru meciul cu Rapid, am mers pana acasa pentru a duce membrilor familiei mele doua bilete de acces auto, pentru a putea veni cu masinile la meci. Cand am plecat, in fata blocului a oprit langa mine o Dacia 1310 de culoare galbena, in care se aflau cinci indivizi. Soferul si pasagerul din dreapta spate au inceput sa ma injure. Prima data, i-am lasat in pace, iar martor imi este administratorul blocului meu, care era langa masina impreuna cu sotia sa si a auzit tot ce imi spuneau. Dupa aceea, m-am dat jos din masina si am mers sa-i intreb de ce ma injura. Cel din spate a inceput sa ma injure din nou si m-a lovit cu usa peste antebrat si picior, dupa care a vrut sa ma loveasca cu piciorul. Atunci am ripostat, fiindca imi era teama pentru siguranta mea fizica si am crezut ca ar putea iesi toti din masina pentru a ma lovi. Dupa ce s-a terminat conflictul, au aparut membrii familiei mele, care aveau masinile parcate in spatele blocului. Tatal si cumnatul meu le-au spus sa plece, deoarece in apropiere, la vreo 100 de metri, erau circa 20 de suporteri stelisti, care mergeau catre stadion. Unul dintre suporterii stelisti a vazut aproape tot ce s-a intamplat, a venit repede catre masina fanului rapidist, a lovit geamul acesteia cu pumnul si l-a spart. In acel timp, tatal meu a incercat sa-l opreasca pe suporterul Stelei, pentru a evita degenerarea evenimentelor. Repet, persoana care a spart geamul masinii a fost un suporter, nicidecum un bodyguard de-al meu, pentru ca nu am motive sa umblu cu bodyguarzi”, a declarat Vali Badea pentru steauafc.ro.

“Eu nu sunt un tip conflictual, nu am avut niciodata probleme si imi sustin nevinovatia vizavi de acest eveniment nefericit. Nu am facut altceva decat sa ma apar de persoana care m-a agresat”, a precizat atacantul Stelei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here