Valentin Popescu: Susținerea sportului românesc este una dintre cele mai importante direcții de implicare socială ale Alexandrion Grup România și Fundației Alexandrion

„Susținerea sportului românesc este una dintre cele mai importante direcții de implicare socială ale Alexandrion Grup România și Fundației Alexandrion”, a declarat Valentin Popescu, director marketing sportiv al Alexandrion Grup Romania, la Sports Business Academy, în cadrul unui interesant curs susținut de acesta.

v1

Sports Business Academy este prima academie dedicată industriei sportive din Europa de Est, profesioniștilor și iubitorilor sportului.

v3

Pentru prima dată ai acces la 40 de ore de workshopuri și studii de caz prezentate de profesioniști din industria sportului. Workshopurile vor acoperi zonele de management, marketing, comunicare, sponsorship, management financiar, legislație sportivă, psihologie sportivă și foarte multe studii de caz. Prin platforma online vei avea acces nonstop la materialele teoretice, studiile de caz, dar și prezentările video ale invitaților. De pe 26 octombrie până pe 7 decembrie, cei care se înscriu sau au făcut-o deja pe www.sportsbusinessacademy.ro, vor avea acces la 24 de cursuri în peste 40 de ore de workshop-uri şi studii de caz realizate de profesionişti din industria sportului.

Cursurile vor fi susţinute în fiecare miercuri, începând cu 26 octombrie, de la ora 18, la Academia de Studii Economice din Bucureşti (clădirea Ion Anghelescu – Bastiliei), sala 0320.