Te asteptam si pe retelel sociale

Business

Valentin Popescu, specialist marketing sportiv: Marile companii se vor bate pentru David Popovici!

Valentin Popescu (42 de ani) este unul dintre cei mai activi oameni de marketing sportiv din România. L-am abordat pentru a-l întreba, în principal, despre  fenomenul David Popovici.

Valentin Popescu, director marketing sportiv in cadrul Fundatiei Alexandrion si Alexandrion Group, e de părere că tânărul înotător va fi curtat de marile companii, care vor dori să-i valorifice imaginea:

,,A crescut pentru ca nu s-a mulțumit cu puțin. A crescut pentru ca familia sa i-a construit atent acest drum, adică i-a pus în valoare talentul constructiv, fără sa ardă etapele.

Pentru el acum s-a schimbat percepția mondiala, putini credeau ca va confirma la seniori atât de repede și atât de categoric și ma refer la specialiști. Acum este omul pe care toți vor sa îl învingă. Munca e uriașă, iar atuul lui este ca are cel mai mare potențial de creștere din circuit.

Asta înseamnă că un talent sa aibă anturajul potrivit, familie bună și oameni de calitate în jurul lui, care sa îl motiveze și sa îl tina departe de tentații, ptr ca la ce a reușit el nu este suficient talentul. Este foarte tehnic și are unde sa îmbunătățească, e încă în formare fizic și este tare psihic. Experienta acumulata de acum îl va face și mai bun cu ritmul asta.  Toate companiile din lume își doresc sa beneficieze de imaginea unui astfel de sportiv. Are sa fie un ,,must,, pentru toate companiile ce doresc sa comunice prin sport sa îl aibă.’’

Sursa : sport.ro

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: