Valencia – Inter: Fotbal si bataie pe Mestalla

Fundasul echipei Internazionale Milano, Nicolas Burdisso, a suferit o fractura la nas dupa ce a fost lovit în figura de jucatorul David Navarro, de la Valencia, în timpul unei încaierari generale produse dupa finalul întâlnirii dintre cele doua formatii, scor 0-0, din optimile Ligii Campionilor.

Potrivit Gazzetta dello Sport, Burdisso a fost lovit în prima faza de Carlos Marchena, iar apoi coechipierul acestuia din urma, David Navarro, l-a lovit cu pumnul în plina figura. Burdisso a ramas întins pe gazon timp de câteva minute, sângerând, în timp ce în jurul sau s-a iscat o altercatie generala, când Cordoba, Cruz si Maicon au încercat sa-l prinda pe Navarro, pentru a-si razbuna coechpierul.

Incidentele au continuat si în tunelul de acces la vestiare, spiritele fiind calmate abia dupa interventia oamenilor de ordine de la stadion, care au încercat sa-i desparta pe jucatori si pe membrii staff-urilor celor doua formatii. Potrivit AFP, Cambiasso, de la Inter Milano, ar fi încercat sa patrunda în vestiarul Valenciei dupa încheierea partidei, însa antrenorul formatiei spaniole, Quique Sanchez Flores, a spus doar ca „a fost multa confuzie” la cabine.

Stiri recente

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice şi nu va reprezenta Marea Britanie la Paris 2024.Oficialii echipei...