Universitatea Cluj a semnat continuarea parteneriatului cu Superbet

Universitatea Cluj a semnat continuarea parteneriatului cu Superbet, care devine în premieră sponsor principal, logoul Superbet urmând să fie singurul afișat pe pieptul tricourilor echipei începând cu ediția 2023-2024 din SuperLiga.

U Cluj a fost reprezentată de Radu Constantea (Președinte), Superbet fiind reprezentată de Vlastimir Vukadinović, (Director de marketing).

Superbet și U Cluj au început colaborarea în vara lui 2020. Parteneriat care a dat startul unei ascensiuni a lui U: locul 3 în play-outul din Liga 2 în primul sezon de parteneriat, promovare în SuperLiga în sezonul următor, menținere în elita din SuperLigă și calificare în finala cupei în ediția sezonul 2022-2023.

U Cluj e cea mai iubită echipă din Transilvania, cu o istorie care începe la un an după Marea Unire din 1918.

U Cluj e un simbol nu doar pentru români ci este un reper și în ceea ce privește modul în care sportul aduce împreună diferite etnii și diferite confesiuni unindu-le destinele: români, maghiari, sași, rromi, evrei și apoi jucători de pe toate continentele contribuind la o istorie fabuloasă atât pe plan sportiv cât și în plan emoțional.

U Cluj și Superbet au valori comune precum unitatea, determinarea, pasiunea și autenticitatea, fiind amândouă branduri cu o notorietate al cărei impact depășește orizontul domeniului lor de activitate.

Radu Constantea (Președinte Universitatea Cluj)

„În primul rând este un pas înainte. Suntem extrem de mulțumiți de faptul că am reușit să continuăm acest parteneriat. Împreună cu Superbet ne dorim să trecem la nivelul următor.

De asemenea, este foarte important că am reușit să păstrăm toți partenerii care au fost alături de noi începând din liga secundă.

Încercăm să creștem nivelul, atât din punct de vedere sportiv, cât și ca management. Ne dorim să ne consolidăm ca club, să ne dezvoltăm sănătos și să creștem în fiecare an fără a arde etapele, astfel încât să ajungem să ne atingem obiectivul, acela de a fi echipa comunității și de a fi o mândrie pentru clujeni”

Vlastimir Vukadinovic (Director de Marketing Superbet)

„Intrăm în al patrulea an de colaborare și pe lângă faptul că este o echipă de tradiție și un important factor în comunitatea locală ”U” este un partener foarte bun, alături de care am făcut foarte multe lucruri frumoase pentru suporteri și alături de care este o plăcere să colaborăm în continuare.

Compania noastra este dedicata sustinerii sportului romanesc, iar Clujul este un oraș care respiră sport. Extinderea contractului cu “Șepcile roșii” confirmă povestea sportivă de progres a echipei de la an la an.”

Stiri recente

Sorana Cîrstea, eliminată în primul tur la China Open

Sorana Cîrstea, locul 26 mondial, a fost eliminată în primul tur la China Open, turneu de categorie WTA 1000,...