Un tânăr a fost împușcat şi peste 200 rănite, în timpul sărbătoririi câştigării titlului de către Napoli

Un tânăr de 26 de ani a murit după ce a fost împușcat la Napoli și alte peste 200 de persoane au fost rănite, la sărbătoarea câştigării titlului în Serie A de către SSC Napoli.

Vincenzo Costanzo a murit lovit de gloanţe în apropiere de Piazza Volturno. Au fost loviţi de gloanţe şi partenera sa şi alţi doi tineri, care au ajuns la spital.

A ajuns la spital şi o tânără de 20 de ani, care a suferit un traumatism cranian şi o hemoragie cerebrală după ce a fost doborâtă pe straadă. În cazul său, prognosticul medicilor este rezervat.

În total, 203 persoane s-au prezentat la spitalele din Napoli noaptea trecută. Unii fani prezentau tăieturi de cuţit sau răni provocate de petarde.

S-au înregistrat şi persoane care au suferit crize de panică sau de astm, oameni cu fracturi, dar şi un caz de supradoză de cocaină.

La Udine, unde Napoli a câştigat titlul după meciul cu Udinese, pe teren s-au înregistrat scene de violenţă. Au fost răniţi opt oameni, dintre care doi au ajuns la spital.

Foto – Twitter

Stiri recente

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor feminine de la Izvorani

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor olimpice şi naţionale feminine de la Izvorani, s-a fotografiat cu gimnastele tricolore şi...