Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi

Un român a câștigat Australian Open 2020 la juniori

Nicholas-David Ionel (foro dreapta) a reușit să cucerească titlul de dublu al juniorilor de la Australian Open 2020.

Nicholas-David Ionel a cucerit primul titlu de juniori la Australian Open din istoria participărilor românești. În finala de dublu, el și elvețianul Leandro Riedi, favoriți 5, au învins în finală, cu scorul de 6-7, 7-5, 10-4, perechea polono-letonă Mikolaj Lorens/ Karlis Ozolins.

Nicholas-David Ionel s-a născut la 12 octombrie 2002, la București. A început tenisul la vârsta de 5 ani și deja a cucerit primele titluri ITF. Anul trecut, el a cucerit patru titluri ITF la simplu, la turnee de 15.000 de dolari (două la Tabarka, în Tunisia) și câte unul la Târgu Mureș și Brașov, dar și un trofeu de dublu, la Tabarka.

Aceste rezultate l-au transformat în cel de-al patrulea jucător român din clasamentul ATP, acolo unde ocupă locul 552). În fața lui sunt Marius Copil (152), Filip Jianu (421) și Alexandru Jecan (455).

Valoarea lui a fost confirmată și de faptul că în iarnă a fost invitat să participe la un stagiu de pregătire la Boca Raton, alături de membrii de top ai Academiei lui Patrick Mouratoglou, acolo unde a făcut mai multe antrenamente cu Serena Williams, dar și cu Cori Gauff, adolescenta minute a tenisului feminin american. 

sursa: doartenis.ro

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: