Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi

Un nou obiectiv pentru Bianca Andreescu, după ce a câștigat US Open: ”Vreau să ajung numărul 1 în lume”

Bianca Andreescu a învins-o cu 6-3, 7-5, pe Serenei Wiliams, reușind să câștige US Open, primul ei turneu de Grand Slam, la numai 19 ani. După finala de la Flushing Meadow, Bianca a analizat meciul cu Serena și a mărturisit că și-a fixat un nou obiectiv.

”Mi-am spus să rămân concentrată pe tactica mea, după ce Serena a revenit de la 1-5 la 5-5. Ea juca mai bine şi cred că publicul a ajutat-o cu adevărat. Am încercat să opresc zgomotul. Nu mă mai puteam auzi gândind. Era foarte, foarte tare. Dar asta face acest turneu atât de special. Mă aşteptam să revină, este o campioană şi campioanele asta fac. A fost greu să fac abstracţie de toate acestea, dar cred că am făcut o treabă bună până la urmă. Am încercat să respir cât mai mult din momentul în care m-am trezit şi până la finală, am încercat să-mi stăpânesc nervii, nu a fost uşor, dar cred că am făcut-o bine tot anul. Planul meu a fost să o fac să muncească pentru fiecare minge, să-i dau cât mai multe mingi înapoi în teren şi cred că a fost un pic intimidată de asta. Cred că sunt unele asemănări în jocul nostru, încercăm să ţinem punctele scurte cu stilul nostru agresiv, încrecăm să folosim serviciul ca pe un avantaj şi luptăm din greu. Dar vreau să am ceva al meu, am un stil diferit de cel al multor jucătoare din circuit şi merge bine, trebuie doar să-l mai îmbunătăţesc. Nu m-am gândit să fiu celebră, obiectivele mele sunt să câştig cât mai multe Grand Slam-uri şi să devin numărul 1 în lume. Nu mă plâng de celebritate, a fost un an extraordinar. Nu mă întrebaţi despre permiu, pentru că nu am niciun indiciu. Nu am deţinut niciodată atât de mulţi bani”, a declarat Andreescu, în conferinţa de presă de după finală.

Canadianca de origine română a recunoscut că a visat dintotdeauna la titlul de la US Open. “Este o nebunie… Am visat la acest moment de mult timp, după ce am câştigat Orange Bowl. După câteva luni, am crezut asta, că pot ajunge la acest nivel. Mi-am închipuit asta în fiecare zi. Ca totul să devină realitate, chiar este o nebunie”, a mai spus ea.

Pentru informații sau colaborări ne puteți contacta la:

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: