Un jurnalist: ”Eto’o mi-a dat un cap in gura”

0
137

Internaţionalul camerunez Samuel Eto’o, atacantul echipei spaniole de fotbal FC Barcelona, a avut o altercaţie cu ziariştii prezenţi vineri, la Yaounde, la conferinţa de presă a selecţionatei ţării sale, lovindu-l cu capul în figură pe unul dintre aceştia, informează presa cameruneză de sâmbătă, citată de AFP.

Totul a început după decizia ziariştilor de a nu adresa întrebări ‘Leilor neîmblânziţi’, care vor juca sâmbătă cu naţionala Capului Verde în preliminariile Cupei Mondiale din 2010, în semn de protest faţă de decizia staff-ului naţionalei Camerunului de a limita accesul jurnaliştilor la antrenamente.

Enervat de atitudinea reprezentanţilor presei, jucătorul Barcelonei a început să-i insulte pe ziarişti, iar când aceştia se pregăteau să părăsească sala în care avea loc conferinţa de presă, Eto’o i-a aplicat o lovitură de cap în figură lui Philippe Bony, reporter la un post privat de radio din Yaounde, care l-a criticat în câteva rânduri pe atacant în comentariile sale.

Eto’o m-a lovit cu capul în buza superioară şi am un dinte care se mişcă‘, a declarat ziaristul lovit, adăugând că gărzile de corp ale lui Eto’o l-au luat apoi la bătaie, provocându-i o dublă fractură la mâna stângă. Philippe Bony a mai precizat că va depune plângere împotriva lui Samuel Eto’o.

Presa cameruneză adăugă că, în meleul care s-a produs cu ocazia acestui incident, alţi componenţi ai naţionalei Camerunului au confiscat camerele de televiziune şi telefoanele mobile cu care a fost filmată întreaga scenă

Nu este prima data cand Eto’o afiseaza un comportament violent, in plin sezon acesta avand o altercatie cu Thuram, care din fericire nu a ajuns prea departe.

Video altercatia cu Thuram

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here