Un italian, primul marcator de pe noul Wembley

Mult aşteptata inaugurare a noului stadion Wembley s-a desfăşurat într-o atmosferă mai degrabă modestă dar echipele de tineret ale Angliei şi Italiei au oferit un show total încheind la egalitate, 3-3.

Doar jumătate din noul stadion Wembley s-a umplut la meciul inaugural dintre selecţionatele de tineret ale Angliei şi Italiei, primul joc internaţional disputat pe noua arenă din Londra.

Surprinzător însă, eroul primului meci de pe noul Wembley a fost un jucător italian, Gianpaolo Pazzini intrând în istoria acestei arene cu primul gol marcat, după numai 28 de secunde, şi primul hattrick reuşit.

Anglia şi Italia au încheiat la egalitate, 3-3, un meci în care oaspeţii au deschis scorul în minutul 1 prin Pazzini, englezii au condus cu 2-1, goluri Bentley în minutul 31 şi Routledge în minutul 52, italienii au egalat prin Pazzini în minutul 53, Derbyshire a adus din nou echipa engleză în avantaj în minutul 58 iar Pazzini a închis tabela şi şi-a consfinţit hattrick-ul cu un şut la colţul lung în minutul 72.

În alte partide amicale, Australia a învins China cu 2-0, Uzbekistan a învins Taiwan cu 1-0, Japonia a învins Peru cu 2-0, Uruguay a învins Coreea de Sud cu 2-0 iar într-un meci de tineret, Turcia a învins Elveţia cu 2-1.
 

Stiri recente

Dosar penal in rem pentru distrugere şi tulburarea ordinii publice în conflictul dintre suporteri înaintea meciului Rapid – UTA. Patru persoane au avut nevoie...

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a anunţat, că înaintea meciului Rapid - UTA, a avut loc în...