Free Porn
xbporn
london escortsbuy instagram followersbuy tiktok followers

A strâns un milion de lire sterline alergând 365 de maratoane în 365 de zile

Un britanic a reușit să strângă un milion de lire sterline pentru lupta împotriva cancerului, alergând 365 de maratoane în 365 de zile.

Gary McKee (53 de ani) a alergat sâmbătă, pe ploaie, în cel de-al 365-lea maraton al anului, adică un total de 15.330 de kilometri. Fiind întâmpinat de câțiva fani, nu departe de casa sa.

Acest tată a trei copii şi-a atins și obiectivul financiar când a ajuns la suma de un milion de lire sterline, în beneficiul asociaţiei Macmillan Cancer Support.

„WOW”, a scris el pe Twitter sâmbătă seara.

Gary McKee nu este la prima provocare în favoarea organizaţiilor de caritate: a traversat deja Brazilia cu bicicleta. Sau a urcat pe Kilimanjaro și a vâslit pe distanţe echivalente cu Canalul Mânecii. A alergat 100 de maratoane în 100 de zile în 2017, apoi 110 în 110 zile în 2021.

Anul acesta a ridicat ştacheta considerabil, necesitând 22 de perechi de pantofi de sport. I s-au alăturat atunci când alerga anonimi sau chiar sportivi, precum antrenorul englez de rugby Kevin Sinfield.

„Străzile erau pline de oameni, ploua, dar toată lumea aplauda şi striga. Îmi voi aminti mereu asta”, a spus el la finalul celui de-al 365-lea maraton al anului, la BBC.

El a indicat site-ului de specialitate runnersworld.com că nu este interesat de o eventuală omologare a isprăvii sale ca record. „Ceea ce contează nu sunt recordurile, ci faptul că ajut oamenii”.

Stiri recente

Andy Murray se retrage din tenis după JO Paris 2024

Andy Murray a anunţat că se va retrage din tenis, după Jocurile Olimpice de la Paris 2024.„Am ajuns la...