Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Uhrin jr.: „Suntem favoriti in meciul cu Pandurii”

Antrenorul principal al FCU Politehnica Timisoara, Dusan Uhrin jr. (in imagine), a declarat, joi, ca formatia sa trebuie sa faca tot posibilul pentru a-si aconta cele trei puncte puse in joc in meciul de duminica, cu Pandurii Targu Jiu, din etapa a XX-a a Ligii I, informeaza site-ul oficial al alb-violetilor.

„Impotriva formatiei din Targu Jiu suntem favoriti, dar stim ca adversarii nostri au adus foarte multi jucatori in aceasta iarna. Un avantaj pentru Pandurii este ca joaca acasa, dar daca vrem sa ne calificam in cupele europene, trebuie sa castigam acest meci. Trebuie sa facem totul ca sa luam trei puncte. Despre adversarul de duminica, putem spune putine, deoarece nu stim jucatorii pe care i-au adus. De aceea, ne vom concentra in primul rand asupra noastra. Vom lua toate cele trei puncte, daca vom juca 100% din potential”, a declarat tehnicianul ceh.

„Sunt optimist tot timpul. Imi doresc foarte mult sa ne calificam in cupele europene, pentru asta jucam!”, a precizat Uhrin jr.

Meciul dintre Pandurii Targu Jiu si Politehnica Timisoara, din etapa a XX-a a Ligii I, se va disputa duminica, incepand cu ora 18:30.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: