Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Uhrin jr.: „Sper ca Alexa sa revina cat mai repede pe teren”

Tehnicianul formatiei Politehnica Timisoara, Dusan Uhrin jr. (foto), a declarat ca Dan Alexa este un jucator foarte important pentru formatia alb-violeta si ca isi doreste ca fostul dinamovist sa revina cat mai repede pe teren.

„Ne lipseste mult Alexa si imi doresc sa se insanatoseasca cat mai repede. Pentru meciul cu Unirea Urziceni, toti jucatorii care au jucat si etapa trecuta sunt in regula. Avem probleme numai cu cei care sunt accidentati pe o perioada mai lunga”, a declarat Uhrin jr., citat de site-ul oficial al Politehnicii Timisoara.

Fotbalistii care lipsesc in aceasta perioda din lotul Timisoarei din cauza problemelor medicale sunt, pe langa Dan Alexa, Stelian Stancu, Dejan Rusic si John Wayne Shroj.

Antrenorul principal al banatenilor este de parere ca meciul de luni seara, cu Unirea Urziceni, nu are o favorita certa.

„Singurul nostru avantaj este ca jucam acasa si vom avea de partea noastra tot stadionul. Sansele sunt de 50 la suta pentru fiecare echipa, ca in orice meci. Fiecare joc incepe de la 0-0”, a precizat tehnicianul ceh.

Dusan Uhrin jr. nu crede ca victoria Unirii Urziceni in fata Rapidului, in sferturile de finala ale Cupei Romaniei-Timisoreana, reprezinta un avantaj sau un dezavantaj pentru Poli.

„Nu e nici un avantaj sau dezavantaj faptul ca Unirea a mers mai departe in Cupa. Sunt doua competitii diferite. Au jucat bine, au fost mai buni decat adversarii lor, insa noi trebuie sa jucam mai bine decat Rapid. Ca orice echipa, Unirea Urziceni are si slabiciuni, dar nu pot sa va spun care sunt acestea”, a inchieat antrenorul.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: