Uhrin Jr. a sosit in Romania

Antrenorul Dusan Uhrin Jr. (foto), care in sezonul viitor va pregati echipa Poli Timisoara, a declarat, miercuri, la sosirea pe Aeroportul International “Henri Coanda”, ca a ales sa vina in Rominia, deoarece este foarte important pentru el sa antreneze o formatie straina.

“Am ales Timisoara pentru ca este foarte important pentru mine sa antrenez o echipa straina. Stiu totul despre Rominia, am inceput sa ma informez de acum 10 zile. Stiu ca obiectivul este cistigarea titlului. Dupa perioada de pregatire voi putea spune cit de puternica este echipa. Sper sa avem rezultate cat mai bune.”, a spus Uhrin Jr.

Dusan Uhrin a afirmat ca nu stie decit citiva jucatori banateni. “Stiu doar citiva jucatori. Mi-ar placea sa-i cunosc si apoi o sa spun de ce fotbalisti am nevoie”, a completat Uhrin.

Dusan Uhrin Jr. a pregatit in sezonul trecut formatia ceha Mlada Boleslav, care a remizat cu Rapid, scor 1-1, in etapa a treia a grupelor Cupei UEFA.

Stiri recente

Emmanuel Macron s-a pozat cu un tricou al echipei Boca Juniors, primit cadou de la noul preşedinte al Argentinei

Javier Milei, noul preşedinte al Argentinei, ales în noiembrie, i-a oferit lui Emmanuel Macron un tricou al echipei argentiniene...