Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal extern

UEFA a respins apelul clubului Lille

Comisia de Disciplina a UEFA a respins, vineri, apelul depus de clubul Lille, dupa meciul cu Manchester (0-1), din Liga Campionilor, prin care francezii acuza ca golul înscris de englezi a fost neregulamentar, informeaza site-ul oficial al UEFA.

UEFA a anuntat ca a examinat raportul arbitrului, imaginile video si regulile jocului de fotbal, si au considerat ca arbitrul a procedat corect atunci cind a validat golul victoriei englezilor. Forul european va ancheta si intentia francezilor de a parasi terenul, dar si incidentele create de suporterii englezi, la 22 martie. Lille poate sa faca apel la decizia UEFA pana la 26 februarie.

Clubul Lille a depus un apel oficial la UEFA in care reclama golul inscris de Ryan Giggs, in minutul 83, din lovitura libera. Oficialii francezilor au reclamat ca arbitrul a gresit atunci cind i-a permis fotbalistului englez sa suteze, in timp ce jucatorii lui Lille nu erau atenti la faza.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: