Te asteptam si pe retelel sociale

Turul Frantei

TURUL FRANTEI 2009/ Declaratii dupa etapa a doua

Mark Cavendish (Columbia HTC) a declarat la conferinţa de presă de la sfârşitul etapei, citat de „LEquipe”:

„Coechiperii mei au făcut din nou o muncă enormă pentru mine astăzi. La intrarea în ultimul kilometru, eram în roata lui George Hincapie şi Mark Renshaw, ultimul ducându-mă până la 250 de metri de linia de sosire. Ultima linie dreaptă a fost uşoară, însă, înainte, au existat unele porţiuni dificile. Din fericire, am avut băieţi în echipă care au ştiut cum să îmi ofere serviciile lor. […] Port tricoul verde, este un sentiment frumos. Bineînţeles, acest tricou este obiectivul oricărui sprinter. Dar, pentru mine, este mai mult rezultatul unui sprint reuşit decât al unui obiectiv în sine.

Fabian Cancellara (Team Saxo-Bank), deţinătorul tricoului galben, a mărturisit că a suferit din cauza căldurii. „Căldura m-a făcut să sufăr, la fel ca pe restul plutonului. La un moment dat l-am întrebat pe directorul meu sportiv câte grade sunt afară şi mi-a răspuns că 40. Era ca într-un cuptor de pâine!”, a spus elveţianul pentru canalul France 2.

„Am avut două bidoane de apă la start, plus încă două la fiecare 30-50 de kilometri. În total, am consumat o duzină de bidoane” Sandy Casar (Francaise des Jeux), citat de site-ul „velo101.com”,  făcând referire la căldura mare din etapa a doua a Turului Franţei.

Citeste mai multe!