TURUL FRANTEI 2009/ Buletin informativ, 4 iulie

Cu mai puţine ore înaintea startului Turului Franţei, SportMagazin vă aduce la cunoştinţă ultimele veşti din “pluton”

Irlandezul Daniel Martin (vezi Buletin informativ 2 iulie, partea a II-a) a suferit o accidentare la genunchi şi a fost nevoit să renunţe la participarea în Turul Franţei. Locul său în echipa Garmin-Slipstream a fost luat de olandezul Martijn Maaskant (25 de ani).

Bjarne Riis (45 de ani), directorul sportiv al Team Saxo Bank, a declarat pentru ziarul LEquipe că nu crede într-o reuşită a lui Lance Armstrong: “Cred că revenirea lui este un lucru foarte bun. Însă, va fi dificil să bată ciclişti tineri, precum Frank, Andy (Schleck) sau Contador. Cred că va fi foarte bun în munţi, dar să câştige…”.

Lance Armstrong (Astana, 37 de ani), septuplu câştigător al Turului Franţei, s-a declarat, încă o dată, dispus să muncească pentru liderul echipei sale, Alberto Contador. El a spus, citat de ziarul spaniol AS, că la Astana “toţi trebuie să respectăm regulile, să ne respectăm unii pe alţii şi pe directorul echipei. Pentru mine, nu există probleme dacă liderul este Alberto Contador sau Levi Leipheimer, cu toţii trbuie să urmăm liderul. Dacă Alberto este cel mai puternic, mă voi sacrifica pentru el. Nu va fi nici o problemă. Este tradiţia ciclismului”.

Ştire asociată: Martijn Maaskant, Mr. Classics Man of the Future

Stiri recente

Messi vrea să joace la și CM din 2026

Messi îşi doreşte mai mult ca niciodată să joace la următoarea Cupă Mondială, care va avea loc în Statele...