Free Porn
xbporn
london escortsbuy instagram followersbuy tiktok followers

Turneul WTA de la București va fi anulat!

Singurul turneu WTA din istoria României, BRD Bucharest Open, a devenit amintire. Vicepreședintele Federației Române de Tenis, George Cosac, a declarat pentru Agerpres că anul acesta Bucureștiul nu va mai găzdui competiție.
Programat în perioada 13-19 iulie, la Arenele BNR din Capitală, turneul ar fi trebuit să fie primul din calendarul internațional după terminarea suspendării circuitului feminin. Numai că românii nu îl vor mai organiza. Ei au dat vina pe pandemia de coronavirus, dar oricum nu mai aveau de gând să prelungească înțelegerea cu proprietarul competiției. “Este exclus să se mai ţină turneul feminin BRD Bucharest Open în condiţiile aceste pandemii. De altfel, noi nu mai aveam nicio înţelegere cu proprietarul turneului (n.r. – maghiarul Jeno Marky), pentru că anul trecut semnasem doar pentru un an. Anul acesta pentru organizarea în continuare a turneului la Bucureşti urma să discutăm din nou. Dar nu am făcut-o. Aşa că este exclus să mai organizăm anul acesta, nici nu am apucat să ne aşezăm la masă. Turneul mai figurează pe site-ul WTA, dar e o chestiune din oficiu care a rămas acolo”, a declarat George Cosac pentru AGERPRES.

Dotat cu premii în valoare totală de 226.750 dolari, BRD Bucharest Open și-a trecut în cont 6 ediții, începând din 2014. Titlurile au fost câștigate de două românce (Simona Halep în 2014 și 2016 și Irina Begu, în 2017). Celelalte campioane au fost Anna Karolina Schmiedlova (2015), Anastasija Sevastova (2018) și Elena Rybakina (2019).

Stiri recente

Andy Murray se retrage din tenis după JO Paris 2024

Andy Murray a anunţat că se va retrage din tenis, după Jocurile Olimpice de la Paris 2024.„Am ajuns la...