Free Porn
xbporn
london escortsbuy instagram followersbuy tiktok followers

Trofeul acordat celui mai bun marcator în cadrul Galei Balonul de Aur va purta numele lui Gerd Muller

Trofeul acordat celui mai bun marcator al sezonului, care va fi decernat la gala Balonul de Aur, va purta lui Gerd Muller. Legendarul atacant german a murit anul trecut, la vârsta de 75 de ani.

Cel supranumit „Bombardierul” a marcat 365 de goluri în 427 de meciuri pentru Bayern Munchen în Bundesliga.

„Este o onoare uriaşă pe care Gerd Müller o merită. Există mulţi atacanţi fascinanti în istoria fotbalului, dar stilul lui Gerd Müller a fost unic. Arie Haan, care a pierdut în faţa lui Gerd şi a Germaniei în finala Cupei Mondiale. din 1974 cu Olanda (1-2, la Munchen), a spus odată:

„Fiecare atacant are ceva la care trebuie să acorzi o atenţie deosebită: piciorul drept, alergarea, driblingul, felul în care alunecă. Cu Gerd, era un singur lucru la care trebuia să fii atent: flerul lui.” Noi, cei de la FC Bayern, suntem recunoscători că Gerd primeşte această onoare şi că acest trofeu îi poartă acum numele”. A declarat Oliver Kahn, preşedintele Consiliului Executiv al Bayern Munchen,.

Trofeul acordat celui mai bun portar poartă numele lui Lev Iaşin, iar cel pentru cel mai bun tânăr jucător se numeşte Raymond Koppa.

Stiri recente

Andy Murray se retrage din tenis după JO Paris 2024

Andy Murray a anunţat că se va retrage din tenis, după Jocurile Olimpice de la Paris 2024.„Am ajuns la...