Tripla alianta impotriva Interului

Trei dintre cele mai importante cluburi din Italia, AC Milan, Juventus Torino şi Fiorentina, vor să încheie o înţelegere pentru a opri pe Internazionale Milano din drumul său de subjugare a fotbalului italian.

Inter a câştigat titlul de campioană în 2005-2006 la masa verde, după declasarea lui Juventus, şi este lideră absolută în actualul sezon, nici o echipă ne putând să ţină pasul.

Mai mult, profitând de perioadele mai slabe ale lui Juventus şi Milan, Inter a punctat decisiv pe piaţa transferurilor aducând cam tot ce era mai bun în ultima perioadă, Patrick Vieira, Zlatan Ibrahimovici, Dejan Stankovici, Maicon, Maxwell, Fabio Grosso, Luis Figo sau Santiago Solari.

Cu toate acestea, AC Milan, Fiorentina şi Juventus sunt hotărâte să lucreze împreună un plan prin care Internazionale să fie oprită din încercarea sa de a subjuga fotbalul italian.

Un prim pas l-ar putea reprezenta un triplu schimb de atacanţi, astfel că din vară Luca Toni ar putea ajunge fără probleme la Juventus Torino, David Trezeguet ar putea trece la AC Milan care l-ar ceda în contra-partidă pe Alberto Gilardino la Fiorentina, ca să facă pereche în atac cu Adrian Mutu.

David Trezeguet este un atacant francez de 29 de ani care a marcat 152 de goluri în 252 de meciuri pentru Platense, AS Monaco şi Juventus, şi 34 de goluri în 68 de meciuri pentru naţionala Franţei.

Luca Toni este un atacant italian de 29 de ani care a marcat 145 de goluri în 334 de meciuri pentru Modena, Empoli, Fiorenzuola, Lodigiani, Treviso, Vicenza, Brescia, Palermo şi Fiorentina, şi 10 goluri în 26 de selecţii la naţionala Italiei.

Alberto Gilardino este un atacant italian de 24 de ani care a marcat 81 de goluri în 201 meciuri pentru Piacenza, Verona, Parma şi AC Milan, şi nouă goluri în 23 de selecţii la naţionala Italiei.

Stiri recente

David Popovici, înainte de CE de Nataţie în bazin scurt de la Otopeni: Este foarte important să inspire copii şi să promoveze un stil...

David Popovici a declarat înainte de Campionatele Europene de Nataţie în bazin scurt de la Otopeni că pentru el...