Trica refuza prelungirea contractului cu TSKA

Fostul jucator al Stelei, Eugen Trica, a refuzat sa semneze prelungirea contractului cu echipa bulgara TSKA Sofia, cu toate ca initial isi daduse acordul pentru o noua intelegere. Motivul pentru care Trica nu a semnat propunerea de prelungire a contractului pe doi ani a fost acela ca nu i s-a propus o crestere a salariului. In cazul in care cele doua parti nu vor ajunge la niciun acord, fotbalistul roman poate pleca, in vara, ca jucator liber. Zilele urmatoare este de asteptat ca TSKA sa vina cu o noua oferta. Agentul lui Trica, Venti Mitov a anuntat ca jucatorul nu duce lipsa de oferte, acesta fiind curtat de formatii din Olanda, Germania si Italia. Trica este golgeterul echipei aflate pe locul trei in clasament, cu 13 goluri marcate.

La TSKA mai joaca un roman, Florentin Petre, in timp ce contractul cu fiul selectionerului Victor Piturca, Alexandru, a fost reziliat.

Stiri recente

Aroganță vs. respect în tenis, cu Victor Hănescu. Cazurike Djokovici și Nadal

https://www.youtube.com/watch?v=gzImbMVRDU0&t=1089s Victor Hănescu a spus în cadrul Podcastului Business Philosophy despre atitudinea de aroganță vs. respect în tenis, analizând comportamentele...