Trica: “CFR are sanse mari sa invinga Rapidul”

Mijlocaşul lui Anorthosis Famagusta, Eugen Trică, a declarat, joi, că fosta sa formaţie, CFR Cluj, este favorită în confruntarea de vineri cu Rapid, dar consideră că absenţa lui Sebastian Dubarbier, “fotbalist care putea face diferenţa”, este un mare handicap pentru clubul din Gruia.

“În opinia mea, CFR are mai mari şanse să câştige meciul. De ce cred asta? Pentru că joacă în faţa propriilor suporteri şi pentru că este campioana en-titre. Chiar dacă lumea i-a criticat după primele două etape, când într-adevăr nu au jucat prea strălucit, sunt convins că alta va fi faţa CFR-ului în meciul cu Rapid“, a declarat Trică pentru NewsIn.

Trică a mai spus că fosta sa echipă va avea mai mult de suferit decât gruparea giuleşteană din cauza indisponibilităţilor.

Absenţele lui Mureşan şi Dubarbier vor cântâri destul de greu. Sebastian e un jucător valoros care putea face oricând diferenţa. CFR avea mare nevoie de el pentru întâlnirea de vineri. Ştiu că şi la Rapid lipsesc trei jucători din apărare, însă eu cred că în compartimentul ofensiv se pot face mai uşor modificări. Dacă e să pun în balanţă fotbaliştii indisponibili, cred că cei din Cluj sunt mai dezavantajaţi din acest punct de vedere”, a spus Trică. 

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...