Trei echipe engleze in sferturile Champions League

0
100

Trei echipe din Anglia, două din Italia, una din Germania, una din Spania şi una din Olanda s-au calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, unde va evolua şi un român, Cristian Chivu, component al formaţiei AS Roma.

Englezii merg mai departe cu trei din cele patru echipe cu care au început competiţia: Liverpool, Chelsea Londra, Manchester United. Arsenal Londra a fost eliminată de PSV Eindhoven.

AC Milan şi AS Roma vor fi reprezentantele Italiei în sferturile Ligii Campionilor, după ce liderul Seriei A, Internazionale Milano, a părăsit competiţia în optimi.

în schimb, Spania a rămas cu o singură reprezentantă: Valencia. “Granzii” Spaniei, FC Barcelona – campioana Europei în 2006, şi Real Madrid au părăsit scena europeană încă din optimi.

O a patra ţară ce va avea o echipă în optimi este Germania, Bayern Munchen reuşind accederea în sferturi, după un meci cu Real Madrid în care Roy Makaay a marcat cel mai rapid gol din istoria Ligii Campionilor.

Olanda merge cu o echipă în sferturi, PSV Eindhoven, care a reuşit să elimine formaţia Arsenal, după ce în tur a câştigat cu scorul de 1-0, iar în retur a remizat, scor 1-1, informeaza Mediafax.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here